fredag 2 september 2011

Good Morning Vietnam

Jag tror jag kollade för mycket på konstiga filmer när jag var liten. Det surrar alltid omkring en massa random citat i mitt huvud som jag känner att jag kan använda.
Gävle. Jag när jag var runt 22 kanske. Många herrans år sedan.
När jag var tjugo och bodde i Tyskland satte jag låtar på alla stunder i livet. En kväll när jag och min dåvarande pojkvän var i Düsseldorf minns jag att jag sjöng små korta delar ur låtar hela tiden. Det var en väldigt fin tid i mitt liv. Den stunden jag bodde i Duisburg i Tyskland och jobbade som au-pair. Precis när jag skulle åka träffade jag min första riktiga kärlek och han blev också anledningen till att jag den hösten, efter ynka tre månader, åkte hem till Sverige igen. Men tiden i Tyskland kommer jag alltid att minnas. 

Idag är det äntligen fredag och vi vet alla hur mycket vi tycker om fredagar. Sjunger 'Friday I'm in love' i huvudet. Eller ja, jag hade sjungit den i huvudet om jag inte lyssnat på Stevie Wonder 'I just called to say I love you' på Spotify.

Det blir förhoppningsvis en lugn kväll för jag känner mig så himla tärd. Utdragen. Trött. Det har varit en väldigt konstig vecka när det kommer till sömnen. Det är som om jag sovit men ändå inte. Jag vaknar på morgonen men har minne av stunder under hela natten. Som om jag nästan vaknar hela tiden. Så mina förhoppningar är helt enkelt att få åka hem till Max. Kanske köpa med mig en öl eller två. Vi lagar någon god mat, köper lite godis och tittar på film. Myser och somnar tidigt. Det känns helt rätt för en gångs skull. Sen kommer dock kvällen och jag känner att allt utom fest känns ovärt. Man måste ju leva medan man kan. Jag hoppas dock att mina förhoppningar sitter kvar. 

Boy George <3
Imorgon är det årtals-fest hos Jackie. Det kommer nog att bli sjukt awesome. Jag funderar på 50 eller 60-tal. 80-tal tyckte Jackie var för lätt för mig för jag klär mig redan lite så till och från. Fast man kan ju spicea upp sitt 80-tal och gå All-out med New Romantic-look ala Boy George. Får springa in lite snabbt på några affärer i stan när jag kommer tillbaka till Göteborg och kolla rea-hyllorna efter en snygg mods-klänning. Skorna och knästrumporna är fixade och klara. Sen är det bara massa massa svart smink på ögonen och en stor frilla som saknas. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar