onsdag 6 februari 2008

Mer om flytten

Nu i februari ska vi säga upp lägenheten. Igår var vi och skrev på papperen till den nya lägenheten och den 1juni får vi tillträde. :) Jag längtar väldigt mycket. Känner ett stort behov av att komma bort härifrån. Vi bor nu en bra bit från centrum och högskolan, någonstans längst upp på en kulle. Det händer aldrig något här, om inte en eller annan galning tänder på varuhus eller soprum. Sånt har faktiskt förekommit. Det värsta är att vi inte en vetat om det. Det skulle verkligen kunna gå hur fel som helst. Förra hösten brändes vårt sophus till grunden och vi hade inte en aning. Till saken hör att det ligger tre meter från huset där vi bor.
Inte för att jag tror att det inte finns galningar som tänder eld på saker nere på stan...Det skulle nog kunna vara samma visa där. Jag försöker nog bara komma på bra anledningar för att flytta, och det finns så många.

Balkongen på kortsidan blir vår. Den högst upp med jättefönstret och kvällsol, fast det syns ju inte på bilden. Grått och trist var det igår, typiskt februariväder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar